HENDEK BELEDİYESİ GÜNEY, SÜMBÜLLÜ VE KIRKTEPE MAHALLELERİNDE

Çalışmalar hızlandı

Hendek Belediyesi tarafından uzak ve merkez mahallelerde asfalt yama çalışmaları devam ediyor.

Hendek Belediyesi, Sümbüllü Mahallesi’nde asfalt yama çalışmasını tamamlayarak, Kırktepe Mahallesi’nde yama çalışmasına başladı.

Ekipler tarafından asfalt yama tespitleri yapılan mahallelerde çalışmalar hızla devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan asfalt yama çalışması yaparken, bir yandan da asfalt öncesi yol bakım çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Güney Mahallesi merkezde 300 metrelik yolda genişleme çalışması yapılıp 2.5 kilometre yol bakım çalışması ile dolgu, stabilize ve büz geçişleri çalışmasına başladı.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, ekipleri kısa zamanda başlayacak olan asfalt öncesi ekiplerin hazırlıklarına devam ettiğini belirterek “ Ekipler mahallelerimizde asfalt yama ve yol bakım çalışmalarını yoğun gayretle sürdürüyor. Bir yandan asfalt yama bir yandan da asfalt öncesi hazırlıklar devam ediyor. Mahallelerimizde vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendiriyoruz. Halkımız bizi, biz işimizi takip etmeye devam ediyoruz ”dedi.