HENDEKLİ HELVACI, BALKAN ŞAMPİYONU

Hendekli Helvacı, Balkan Şampiyonu

Bosna Hersek’te 7-9 Eylül 2018 tarihlerinde yapılan 10 ülkeden güreşçilerin katıldığı 15-17 yaş Yıldızlar Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsilen katılan Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Muhittin Emre Helvacı, maçın bitimine saniyeler kala omuzu çıkmasına rağmen müsabakayı bırakmadı ve 92 kiloda Balkan Şampiyon oldu.

Hastaneye kaldırıldı

Balkan Şampiyonu olan ve maç esnasında omuzu çıkan Hendek Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Muhittin Emre Helvacı, maç sonrasında hastaneye kaldırılırken şampiyonluk madalyasını ise antrenör Bekir Yılmaz aldı.

Hedefimiz Olimpiyatlar

Ülkemizi temsilen Balkan Şampiyonasına katılarak şampiyonluğa uzanan Hendek Güreş İhtisas Kulübü Sporcusu Muhittin Emre Helvacı’yı tebrik eden Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “Spora ve sporcuya yönelik yaptığımız yatırımların meyvelerini toplamaya devam ediyoruz. Sporcularımız ulusal ve uluslar arası birçok turnuvada önemli başarılara imza atıyor. Hendek Belediyesi olarak spor alanındaki yatırımlarımıza devam edeceğiz. En büyük hedefimiz olimpiyatlara sporcular göndermek" dedi.