HENDEK´TE NÖBET DEĞİŞİMİ

Hendek Adliyesi’nde nöbet değişimi nedeniyle Bayraktepe Tesislerinde veda yemeği düzenlendi

Düzenlenen veda yemeğine Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Cumhuriyet Savcısı Sebahattin Erkaya, Midyat’a atanan Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Deniz Kün, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan, Başhekim Sedat Aydın, hakimler, savcılar, adliye personeli ve avukatlar katıldı.

Programda Mardin Midyat’a atanan Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz ve Hakime Elif Aliyazıcıoğlu Akkiraz’a Kaymakam Orhan Burhan ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü hediye takdim ederek yeni görev yerlerinde başarılarının devamını dilediler.