KAR KALINLIĞI 50 CM

Hendek’te uzak mahallelerde başlayan ve etkili olan kar yağışında, Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kapalı olan mahalle yollarında kar temizleme çalışmalarına başladı.

Uzak Mahallelerde kar çalışmaları

Hendek’te uzak mahallelerde etkili olan kar yağışı nedeni ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri  kar temizleme çalışmalarına başladı. Kar kalınlığının Dikmen ve Yeniyayla’da 50 cm, Kurtuluş ve Göksu mahallerinde 45 cm, Aksu Mahallesinde 30 cm ye ulaştığı belirtildi.

Ekipler,  Dikmen, ,Aksu, Kurtuluş, Göksu, Karadere, Güney, Kadifekale, Bakacak ve Yeniyayla mahallelerinde karla mücadeleye başladılar.

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağışlar boyunca, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarını aralıksız sürdürecek.