İSA ÖZMEN´E SON GÖREV

Geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Hendek Belediyesi personellerinden 54 yaşındaki İsa Özmen, dualarla son yolculuğuna uğurlandı
BAŞIMIZ SAĞOLSUN
Hendek Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde görevli olan İsa Özmen’in vefat haberi ailesini, sevenlerini ve Hendek Belediyesini yasa boğdu. Özmen, Hendek merkez Büyük Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hendek İlçe Merkez mezarlığında toprağa verildi. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Özmen’in ailesine taziyelerini iletirken, “Belediyemizin kıymetli personellerinden olan İsa Özmen’in vefat haberini derin bir üzüntüyle karşıladık. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve yakınlarına sabırlar dileriz. Hepimizin başı sağ olsun” denildi.

isaozmen_cenaze_05102019143913-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim