ORGAN BAĞIŞI KONFERANSINA DAVET

Hendek Belediyesi ve Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde bugün saat 14.00’da Organ Bağışı konusunda Hendek Ticaret Merkezinde konferans düzenlenecek.

Organ Bağış Haftası nedeniyle Hendek Belediyesi ile Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde konferans düzenlenecek. Organ Bağışı konusunda bilgi ve duyarlılığı arttırmak üzere 7 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’da Hendek Ticaret Merkezi konferans Salonunda düzenlenecek konferansa tüm Hendek halkı davet edildi.

Yapılan açıklamada, “Türkiye’de organ bağışının istenilen düzeye ulaşmamasında ve toplumda yeterli duyarlılığın oluşmamasında bilgi eksikliği, önyargılar ve yanlış inanışlar önemli rol oynuyor. Düzenlediğimiz konferansımızda organ bağışı yapan ve bağışla birlikte sağlıklı olarak hayatına devam eden bireylerin katılım sağlayacağı etkili iletişim ile farkındalık geliştirilmesi hedeflenmektedir” denildi.