GENÇLİĞE HİTABEYİ OKUDULAR

GENÇLİĞE HİTABEYİ OKUDULAR

Hendek’te MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun da katıldığı ‘Gençliğe Hitabe’ videosu izleyenlerin beğenisini topladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, belediye başkan yardımcıları, MHP’li meclis üyeleri ve Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini okudu. Kurtuluş Mücadelesinin 101.yılında gençliğe hitabenin okunduğu video izleyenlerin beğenisini topladı. Gençlik marşının müziğinin kullanıldığı videonun sonunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’ sözüne yer verildi.