VATANDAŞLARIMIZA VEZNE UYARISI

Hendek Belediyesi, veznelerin sadece Kaymakamlık karşısında bulunan Teknik Hizmet Binasında hizmet verdiğini hatırlatarak, vatandaşları uyardı.

VATANDAŞA KOLAYLIK SAĞLANDI

Vatandaşların işlemlerini daha hızlı çözüme kavuşturması ve zaman kaybetmemesi adına Hendek Belediyesi bazı birimlerin yerlerinde değişime gitmişti. Vatandaşların Kaymakamlık, Vergi Dairesi, Noter ve Tapu Müdürlüğü gibi kurumlara zaman kaybı yaşamadan kolay erişim sağlama adına bazı birimler Hendek Belediyesi Teknik Hizmetler Binası (Ticaret Merkezi) çatısı altında toplandı.

ANA HİZMET BİNASINDA VEZNE BULUNMUYOR

Mali Hizmet Müdürlüğü bünyesinde işlemlerini sürdüren Gelirler Beyan ve Tahakkuk Servisi’nin (Vezne) sadece Hendek Kaymakamlığı karşısında bulunan Belediye ek hizmet binasında vatandaşlara hizmet verdiğini açıklayan Hendek Belediyesi, “ Ana hizmet binasında bulunan veznemiz yaklaşık 5 aydır Teknik Hizmetler Binamızın girişi sıra dükkanlarda hizmet vermektedir. Vatandaşlarımız bu noktada ödemelerini kolaylıkla yapabilir. Ana hizmet binasında veznemiz bulunmamaktadır” denildi.