PROF. DR. MUSTAFA İSEN SÖYLEŞİYE GELİYOR

PROF. DR. MUSTAFA İSEN SÖYLEŞİYE GELİYOR

Kültür ve Turizm Bakanlığı Eski Müsteşarı, önceki dönem Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ve Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, yeni eseri olan Özlenen Şehirler Kitabı’nın imza günü ve söyleşi programı için 9 Ağustos Salı günü Hendek’e geliyor.

SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜNE DAVET

Hendek Belediyesi ve Hendek Ordulular Kültür, Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin işbirliğinde 9 Ağustos Salı günü saat 14.00’da Kültür ve Turizm Bakanlığı Eski Müsteşarı, önceki dönem Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ve Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen’in yeni kitabının imza günü ve söyleşi programı Atatürk Parkı içerisinde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Nikah ve Toplantı Salonunda gerçekleşecek. İsen söyleşinin ardından, ‘Özlenen Şehirler’ isimli kitabını imzalayacak.

Kayıt Ekleme Bilgileri
Tarih 4.8.2022 12:20:08